Συνολικές προβολές σελίδας

15/05/24

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ CHOICE WEB TV WORLD..!!!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΚΗΡΕΩΣ
Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ CHOICE WEB RADIO WORLD!!!!!

Ο Bruce Springsteen κατακτά το Hulu και το Disney+ με ένα ολοκαίνουριο concert documentary
Το Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band έρχεται τον Οκτώβριο

Ένα ολοκαίνουριο concert documentary για τον Bruce Springsteen θα δούμε το φθινόπωρο στο Hulu και το Disney+, το οποίο θα ονομάζεται Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band. Η ταινία θα κυκλοφορήσει συγκεκριμένα τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό του Springsteen και της E Street Band, γυρισμένο στις πρόβες της τελευταίας τους world tour.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ ανέλαβε ο Thom Zimny, με το Road Door να ανοίγει «μια νέα πόρτα στη δημιουργική διαδικασία του Springsteen για τους fans του σε όλο τον κόσμο». Σε αυτό θα δούμε πέρα από τις πρόβες με τη θρυλική μπάντα του και special backstage στιγμές, σπάνιο αρχειακό υλικό και πολλά ακόμη, σαν το ντοκιμαντέρ να λειτουργούσε ως ακόμη ένα κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του Springsteen. Στην ταινία περιλαμβάνονται φυσικά και νέες συνεντεύξεις του Springsteen και των μελών της E Street Band.
Τα νέα της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ έρχονται λίγο καιρό μετά από αυτά για την κυκλοφορία ενός Nebraska-era biopic, στο οποίο και θα πρωταγωνιστήσει ο Jeremy Allen White στον ρόλο του αγαπημένου Jersey rocker.
Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall του ομίλου Lamda Development, φιλοξενούν εντυπωσιακά μουσικά κονσέρτα με πιάνο στο πλαίσιο του Piano City Athens 2024. Το αγαπημένο μουσικό street festival για μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του This Is Athens City Festival.

«COSMOS Laser Show & Piano» στο The Ellinikon Experience Centre

Ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει μελωδίες πιάνου και στοιχεία φωτός, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του The Ellinikon Experience Park. Το φαντασμαγορικό show με laser θα ντύσει με φως τις μοναδικές μελωδίες του καταξιωμένου καλλιτέχνη Victor, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα ορατό από πολλά σημεία της πόλης

Αγαπημένες μελωδίες πιάνου συναντούν το street dance στο The Ellinikon Experience Park. Το ανατρεπτικό μουσικοχορευτικό show θα παρουσιάσει σολιστικούς αυτοσχεδιασμούς μοντέρνων κομματιών στο πιάνο, από τον ταλαντούχο πιανίστα Ηλία Καλούδη, με τη συνοδεία θεαματικών hip-hop χορογραφιών, από τη βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs. Τις χορογραφίες υπογράφουν η γνωστή χορογράφος Άννα Αθανασιάδη και η χορεύτρια και δασκάλα χορού Ελένη Κυριακίδη.

To «Piano & HIP HOP Show» θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/05 & Κυριακή 19/05 στις 17.45, 18.45 και 19.45.

«The Magic of Musicals» στο Golden Hall

Δύο καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί, η σοπράνο Ντένια Λεβέντη και ο πιανίστας Φώτης Ματζαρίδης, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες του Golden Hall με μελωδίες από το μουσικό θέατρο, ξεκινώντας από το Broadway, με στάσεις στο West End και το Hollywood.

Έξι διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών, στις 11.00, 12.00, 13.00, 17.00, 18.00 και 19.00, θα φιλοξενηθούν στο προαύλιο του Golden Hall, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Όλα τα μουσικά κονσέρτα που θα φιλοξενηθούν στo The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall, στο πλαίσιο του Piano City Athens, έχουν δωρεάν είσοδο για το κοινό και δεν απαιτείται η προκράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε τα website και ακολουθείστε τα Social Media:

The Ellinikon Experience Park

THE ELLINIKON | Instagram

The ΕLLINIKON | Facebook

THE ELLINIKON | YouTube

Golden Hall

My Golden Hall | Facebooc

My Golden Hall | Instagram

My Golden Hall | YouTube.

https://www.avopolis.gr

13/05/24

Το τρίο της εναλλακτικής electro-pop από το Los Angeles, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το Release Athens Festival παρουσιάζει τους Cannons, το Σάββατο 6 Ιουλίου, στην Τεχνόπολητου Δήμου Αθηναίων. Το τρίο της εναλλακτικής electro-pop από το Los Angeles, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα από τα πιο συναρπαστικά live του φετινού καλοκαιριού.

Οι Cannons δημιουργήθηκαν το 2013 και αποτελούνται από τους Ryan Clapham (κιθάρα), Paul Davis (drums, keyboards) και Michelle Joy (φωνητικά). Με το έμφυτο ταλέντο τους να γράφουν σπουδαίες μελωδίες και τραγούδια εξίσου κατάλληλα για το θρυλικό Studio 54 και τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, το τρίο έχει καταφέρει με τους τέσσερις δίσκους του - δηλαδή τα “Night Call” (2017), “Shadows” (2019), “Fever Dream” (2022) και “Heartbeat Highway” (2023) - να κερδίσει διθυραμβικά σχόλια από μεγάλα έντυπα (The Hollywood Reporter, Billboard, Consequence of Sound κτλ.) και να αποκτήσει φανατικό κοινό.
Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το απόλυτο pop anthem της τρέχουσας δεκαετίας, “Fire For You”, το οποίο μετά την παρουσία του στο πολύ επιτυχημένο “Never Have I Ever” του Netflix αλλά και στο ”American Horror Story”, ξεπέρασε τα 250εκ. streams, κατέκτησε την κορυφή του Alternative Radio και οδήγησε το γκρουπ στο ρόστερ της Columbia Records. Tο αιθέριο “Loving You” έχει κατακτήσει και το εγχώριο airplay, ενώ η λίστα των επιτυχιών συμπεριλαμβάνει κομμάτια όπως τα “Hurricane”, “Tunnel of You”, “Bad Dream”, “Crush”, “Heartbeat Highway”, “Sweeter”, στα οποία θα προστεθούν πολλά ακόμα στο μέλλον.
Το HBO αποκαλύπτει το trailer του νέου concert film της Lady Gaga με τίτλο Chromatica Ball
Tο trailer της νέας concert film της Lady Gaga με τίτλο Chromatica Ball αποκάλυψε το HBO, όπου και θα προβάλλεται από τις 25 Μαΐου. Η ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Dodger Stadium, κατά την tour που πραγματοποίησε το 2022.

Το GAGA CHROMATICA BALL, όπως είναι και ο ακριβής τίτλος της ταινίας, περιλαμβάνει ένα eras-spanning set list, με υλικό από cuts όπως τα “Stupid Love”, “Bad Romance”, “Just Dance”, “Poker Face”, “Shallow” και “Rain on Me”, όλα παρουσιασμένα σε ένα εκκωφαντικό κοινό 52,000 ατόμων. Μετά την πρεμιέρα της στο HBO, η ταινία θα γίνει διαθέσιμη για stream στο Max. Τη δημιουργία του special όπως και την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η ίδια η Gaga.



Παράλληλα, η Lady Gaga ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το επικείμενο residency της στο Las Vegas, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, η ίδια θα βγει σε press tour για τις ανάγκες προώθησης της νέας της ταινίας, Joker: Folie à Deux, του musical sequel δηλαδή της πρωτότυπης ταινίας του 2019 με τον Joaquin Phoenix. Εκείνη θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Harley Quinn, με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο.

11/05/24

Οι Travis συνεργάζονται με τον Chris Martin και τον Brandon Flowers στο ολοκαίνουριο κομμάτι τους με τίτλο “Raze the Bar”
Το κομμάτι αποτίνει φόρο τιμής στο Black and White Bar της Νέας Υόρκης, που έκλεισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Με τον Chris Martin και τον Brandon Flowers συνεργάζονται οι Σκωτσέζοι Travis στο ολοκαίνουριο κομμάτι τους με τίτλο “Raze the Bar”. Αυτό αποτελεί το τελευταίο cut του επικείμενου δίσκου τους με τίτλο L.A. Times., ενώ παράλληλα αποτίνει φόρο τιμής στο Black and White Bar της Νέας Υόρκης, που έκλεισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον στιχουργό και τραγουδιστή των Travis, Fran Healy, το bar αποτελούσε μόνιμο στέκι καλλιτεχνών και μουσικών τα τελευταία 30 χρόνια. «Αν έδινες μια συναυλία στο Irving Plaza ή το Webster Hall, κατά πάσα πιθανότητα κατέληγες στο Black and White μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Healy σε σχετικές δηλώσεις. «Ένας από τους ιδιοκτήτες, ο Johnny T, φρόντισε τόσους καλλιτέχνες και μπάντες ανά τα χρόνια. Αν αυτό το μπαρ μπορούσε να μιλήσει, τι ιστορία θα είχε άραγε να πει…».

Οι Travis επέλεξαν για το single artwork του “Raze the Bar” να τραβήξουν μια φωτογραφία με το ίδιο το μπαρ και τους ιδιοκτήτες του, με το κομμάτι να αναφέρεται σε μια fictionalized ιστορία από την τελευταία νύχτα λειτουργίας του.

10/05/24

Μαρίνα Σάττι: Νικήτρια της Eurovision 2024 σύμφωνα με τα νούμερα στο TikTok

Στο TikTok η Μαρίνα Σάττι κάνει θραύση και μάλιστα κυριαρχεί!